parapsykologi

Parapsykologi: Deltag i forsøg

Kan du gætte, hvilket lydklip du kommer til at høre, eller mærke, når en anden tænker på dig? Det er nogle af de sjove forsøg, du kan deltage i på den britiske forsker Rupert Sheldrakes website.

7. februar 2013 af Gorm Palmgren

Rupert Sheldrake undersøger, om parapsykologiske fænomener som tankelæsning, clairvoyance og forudviden virkelig eksisterer, og ved at tage testene på hans website deltager du automatisk i hans forskning.

Parapsykologi er naturligt

Gennem sin forskning på Trinity College, Cambridge, i England er Rupert Sheldrake blevet overbevist om, at parapsykologiske fænomener er helt naturlige, og han har sin helt egen teori for, hvordan de fungerer.

Ifølge ham har hvert enkelt menneske ikke en personlig bevidsthed i sin egen hjerne, men derimod deler vi alle en fælles bevidsthed, der kan sammenlignes med en sky af viden. Jo bedre man kender eller ligner et andet menneske, desto mere af skyen deler man med hinanden, og set ud fra den synsvinkel er det ikke svært at forestille sig, at man kan læse hinandens tanker eller umiddelbart kan forstå, hvad andre føler.

Tag testene

Bliv forsøgsperson for Rupert Sheldrake ved at tage disse tests.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.