lykketest happy

Du er nærmest lykkelig

Du har et positivt sind og er for det meste rimeligt afbalanceret.

10. juli 2015 af Gorm Palmgren

Du tackler problemer fornuftigt

Selvom du ved, at livet kan være hårdt, og du en gang imellem møder modstand, så tager du det typisk med oprejst pande og bevarer en stærk tro på, at det nok skal gå alt sammen.

Hvis der er tale om småting, så trækker du blot på skuldrene, og selv hvis det eksempelvis er alvorlig sygdom, som rammer dig eller dine nærmeste, så har du relativt let ved at indstille dig på vilkårene og får det bedst mulige ud af situationen.

Du ser først og fremmest problemer som noget, der skal løses, og selvom du ikke magter det her og nu på egen hånd, lader du dig ikke så nemt slå ud, men bevarer perspektivet og arbejder på en langsigtet løsning.

Du er tilfreds med din situation

Selvom du måske er idealist, så ved du godt, at alt har en pris og en skyggeside, og du kan derfor typisk føle dig rigtig godt tilfreds med en situation, på trods af at alt ikke er præcis, som du gerne ville have det.

Du er for det meste positivt stemt overfor andre mennesker og møder dem med et åbent sind, og det giver dig en tryg følelse af at være en accepteret del af et stort fælleskab.

Når det går andre godt, glæder du dig på deres vegne uden at blive misundelig, for du ved, at deres held ikke gør dine egne chancer mindre.

Dit gode humør gør livet nemt

Du er god til at leve i nuet og drømme om fremtiden, mens fortiden primært er den erfaringsbase, som du kan lære af og bruge til at komme videre.

Dit gode humør og ukuelige sind får oftest tingene til at glide ubesværet både i privatlivet og på arbejdet, hvor du har gode muligheder for succes.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: