lykketest ultra happy

Du er over-lykkelig

Du er næsten for lykkelig og burde nok bekymre dig lidt mere.

10. juli 2015 af Gorm Palmgren

Du er ubekymret og ser lyst på fremtiden

Du er oftest meget positiv og føler dig stort set altid overbevist om, at der er en løsning på problemerne - hvis det da overhovedet falder dig ind, at der skulle være nogle problemer.

Du bekymrer dig meget lidt om fremtiden, men glæder dig i stedet til alt det gode, den helt sikkert vil bringe.

Du er typisk åben og nysgerrig, og din ukuelige optimisme smitter af på andre folk, som nyder at være en del af dit sorgløse univers. Du har som regel nemt ved at få venner, og da du gavmildt giver dem en masse af dit eget store overskud, får du også en hel masse igen.

Din sorgløshed har også en skyggeside

Din næsten totale mangel på bekymringer kan dog godt blive for meget af det gode. Problemer opstår altid, og hvis du er for sorgløs til at tage notits af dem, får du højst sandsynligt heller ikke løst dem.

Hvis man vil forandre verden til det bedre, må man kunne fokusere på problemerne og tage dem alvorligt, og det kan du have svært ved.

Amerikanske forskere viste i 2007, at ekstremt lykkelige mennesker sjældent går ind i politik, fordi de er godt tilfredse med tingenes tilstand; de har en lavere løn end lidt mindre lykkelige mennesker, som godt kunne tænke sig noget mere i lønningsposen; og de har generelt en lavere uddannelse, fordi de nok skal klare sig uden.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: