Det perfekte menneske

Så fantastisk er mennesket

Illustreret Videnskab lader dig udforske mennesket og kroppens ofte mærkelige mysterier. Træd ind i en verden af levende indhold lige her.

22. november 2016

Hvad siger du til at tage på en rejse ind igennem kroppens nervebaner og besøge de store blodkar?

Eller måske være med i operationsstuen og se kirurgerne fjerne en kræftsvulst – helt tæt på?

Illustreret Videnskab bringer dig nu endnu tættere på de mange spændende opdagelser og undersøgelser, vi forbinder med menneskekroppen.

Nyt og spændende indhold om kroppen

Vi har nemlig scannet nettet og fundet frem til noget af det bedste indhold, der er derude. Blandt andet flotte videoer, hvoraf flere er i det nye 360-graders format.

Det betyder, at de er optimeret til at fungere med Virtual Reality-briller, som giver en helt unik indlevelsesoplevelse.Klik her for at se mere

Blandt andet i videoen her som er produceret af det new zealandske Malaghan Institute of Medical Research.

Når du afspiller videoen på din computer, kan du trække i billedet med musen for at se dig omkring. Med et Virtual Reality-headset skal du bare bevæge hovedet som du normalt ville gøre. Næsten som at være der selv.

Store oplevelser med ekstraordinær indlevelse

Med et VR-headset fornemmer du virkelig, at du befinder dig, hvor det hele foregår, da du kan dreje hovedet og udforske optagelserne på en helt anden måde, end hvad der tidligere har været muligt.

I vores nye indholdsunivers finder du en masse links til de bedste videoer, som findes derude. Du finder alt det spændende indhold lige HER.

Og hvis du vil have den fulde virtual reality-oplevelse med komplet indlevelse, kan vi også hjælpe med det. Lige nu kan du nemlig få et Virtual Reality-headset i et super godt tilbud med Illustreret Videnskab.

Se vidunderet her og træd ind i en helt ny virkelighed.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: