Otte dødbringende rejsemål på planeten

INTERAKTIVT KORT:Keder du dig på charterrejsen og synes, Bermuda-trekanten lyder mere spændende? Så har vi fundet de rigtige destinationer til dig. Hvad med et bjerg, der slår hver tredje klatrer ihjel? En region, hvor et enormt jordskælv kan ramme hvert øjeblik? Eller en sø, som bøvser giftgas? Den gode nyhed er, at du formentlig kan nøjes med en enkeltbillet.

Tag med til Bermuda-trekanten, Annapurna-bjerget og kvælersøen Nyos

Skibe forsvinder sporløst i Bermuda-trekanten, bjergbestigere styrter i døden fra Nepals notoriske tinde Annapurna, og giftgasskyer driver mod land fra Nyos-søen i Afrika.

Vi har samlet otte af Jordens mest adrenalinprovokerende rejsemål i et klikbart verdenskort. Klik dig på opdagelse i den dødbringende natur. God fornøjelse.

Sus med til rummets svar på Bermuda-trekanten

Det er ikke bare på Jorden, at man skal vælge sine rejsemål med omhu. Satellitter og astronauter, der suser igennem The South Atalantic Anomaly - et hul i Jordens magnetfelt over Sydatlanten - risikerer at blive ramt af farlig kosmisk stråling. Bliv klogere i vores artikel:

Jordens magnetfelt beskytter os mod stråling fra rummet, men over Sydatlanten er der hul i skjoldet. Her er strålingen så intens, at astronauter får synsforstyrrelser, Hubbleteleskopet lukker ned, og satellitter går i koma. Forskerne frygter, at fænomenet er første varsel om, at det livsvigtige magnetfelt er i opløsning. Rummets Bermudatrekant Læs hele artiklen