Isbjørn med unger

Mattias Klum: Med Svalbard i søgeren

Han fotograferer for National Geographic, hans billeder er verdensberømte, hans engagement i naturbeskyttelse er enestående, og så er han være foto-guide på vores kommende læserrejse til Svalbard.KLIK på billederne for stort format.

27. januar 2016 af Jakob Priess

Som bare 23-årige blev Mattias Klum den første svenske fotograf for det prestigefyldte National Geographic, og siden har verden nydt godt af et foto-talent langt ud over det sædvanlige.

I galleriet øverst kan du se et lille udpluk af hans eftertragtede billeder fra alle afkroge af verden.

Nu kan du så komme på fototur med den ekstremt engagerede og karismatiske svensker til det Svalbard, han elsker mere end noget andet sted på kloden.

Finder ro i naturen

Den i dag 47-årige Mattias Klum har specialiseret sig i truede dyrearter, miljøsager, kultursammenstød og menneskets indgriben i livet på kloden.

Han er glødende miljøforkæmper og fortaler for beskyttelse af dyrelivet på kloden, og hans uforlignelige evner bag et kamera benytter han gang på gang til at bringe virkeligheden på Jorden frem i lyset.

Men på Svalbard finder han roen, nærheden, ydmygheden og de frie følelser. Her hører han for alvor hjemme, og det kan i dén grad ses af hans billeder.

FÅ DIT LIVS OPLEVELSE PÅ SVALBARD

Din guide på Svalbard

Derfor er han det indlysende valg som foto-guide på Illustreret Videnskab og National Geographic Magasinets kommende læserrejse til Svalbard.

På øen højt mod nord, hvor der lever flere isbjørne end mennesker, midnatsolen danser, og hvor Arktis kysser det europæiske kontinent, byder oplevelser for livet sig til bag hvert eneste sneklædte hjørne.

Med et stærkt begrænset deltagerantal er der mulighed for intime oplevelser med den vilde natur og fantastiske foto-muligheder samt rig lejlighed til at lytte og lære af den prisbelønnede National Geographic fotograf.

Tag med os på unik fototur med Mattias Klum

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: