Siberian Monster 2

Mumificeret baby-monster fundet i Siberien

Der er helt sikkert en fuldstændig logisk forklaring på, hvad det er for et mumificeret dyrelig, der er dukket op i en Sibirsk diamantmine. Vi har den bare ikke lige nu …

10. august 2016 af Tobias Hjortkjær Schultz

Hvis du ved, hvad det er for en besynderlig skabning, der er dukket op - som mumificeret lig ganske vist - i Sibirien, vil vi gerne høre fra dig.

Billedet af den uidentificerbare mumie er gået verden rundt, siden Siberian Times offentliggjorde historien om fundet i går.

Og videnskabsmænd og lægfolk har indtil videre gættet på alt fra en dæmon - over en endnu ikke identificeret dinosaur - over en sabelkat killing - over en alien - til en jærv-unge.

Ingen ved, hvilken skabning, der er tale om endnu, men man må sige, at tænderne mere end antyder, at der er tale om et rovdyr.

Urgamle jordlag

Skabningen blev fundet dybt nede i en diamantmine i Udanchny, Mirninsky i Yakutsk. Angiveligt i jordlag som er mellem 66 og 252 millioner år gamle.

Historien kan måske synes langt ude, og hvis man tager et kig på kortet her på siden, kommer man simpelthen heller ikke længere ud på landet på denne planet, end diamant minen i Yakutsk.

Men langt ude eller ej. Det står fast, at dyret er fundet.

Nu skal vi blot have fundet ud af, hvad det er for en fætter.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: