app_demo_dk

Hent vores app - og få et gratis digitalt prøvenummer!

Med Illustreret Videnskabs app til smartphone og tablet kan du læse magasinet når og hvor du vil. Er du endnu ikke abonnent, får du i app'en et flot 64-siders GRATIS digitalt prøvenummer.

24. marts 2014

Prøv Illustreret Videnskab med vores app til smartphone og tablet. Den nye udgave rummer mange nye muligheder til vores abonnenter - og er du endnu ikke abonnent, giver vi dig - GRATIS - et 64 sider flot prøvenummer med et udvalg af spændende artikler.

Download vores nye app og se dit e-magasin

Downloader du vores e-magasin app, får du som abonnent nu helt automatisk adgang til 4 ekstra digitale magasiner om året. Det betyder, at du som abonnent nu får 22 numre af Illustreret Videnskab som e-magasin om året.

Læs mere og hent app'en her

Ud over de 18 numre du får i postkassen om året, har du igennem app'en adgang til de ekstra særnumre, der er udgivet i den tid du har været abonnent. De 4 ekstra udgivelser er alle temanumre, hvor du for eksempel kan læse om spændende temaer som "Solsystemet", "Hjernen" eller "Dinosaurerne".

Gratis prøvemagasin på 64 sider

Er du ikke abonnent endnu - eller er du helt ny abonnent - behøver du ikke sidde og vente på at bladet kommer i postkassen. Du kan nemlig allerede nu fordybe dig i en gratis digital udgave af magasinet på e-magasin app'en.

Alt om e-magasin app

Ikke abonnent? Få et godt tilbud her

Så er der kun tilbage at sige: God læselyst!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: