bluetooth headset blue

Lyt til musik med bluetooth

Bluetooth teknologien er genial for det musikelskende folk, der nu kan nyde musikken med trådløse høretelefoner.

12. marts 2014

Musikken er en stor del af vores hverdag. Rigtig mange hører musik på mobiltelefonen, når de bevæger sig rundt i hverdagen.

En af de nye tiltag for det musik-elskende folk er bluetooth høretelefoner. Prøv et bluetooth headset ved at bestille abonnement på Illustreret Videnskab

Hvad er bluetooth?

Bluetooth får elektronisk udstyr til at kommunikere trådløst, så man slipper for ledninger. Teknikken er udbredt, fordi den kan overføre store mængder data med et lavt forbrug af energi. Kommunikationen foregår ved hjælp af radiobølger med en frekvens, der ligger mellem den, et tv bruger, og den, der bruges til kommunikation med satellitter. Uanset om det er musik, billeder, data eller lyd, der overføres, sker det som et digitalt signal båret af radiobølgerne.

Musikken er medfødt Studier har vist at den musikalske og rytmiske sans er medfødt. Det er stadig en gåde for biologerne hvorfor og hvordan musik kan tale så meget til vores følelser. Musik er måske den eneste universelle egenskab ved mennesker, der ikke har en åbenlys funktion, som forskerne kan blive enige om. Men en ting er sikkert. Vi nyder den alle sammen.

Nyd musikken med bluetooth høretelefoner

Lyt til musik med bluetooth

På Illustreret Videnskab synes vi at alle skal have glæde af de nye smarte bluetooth høretelefoner, så derfor kan du få høretelefonerne med, når du bestiller et abonnement på bladet. Høretelefonerne har bløde omsluttende ørepuder og høj komfort med lav vægt.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: