Fiberjakke

Optimalt udrustet til det nordiske klima

Det nordiske klima kan være en omskiftelig størrelse. Bliv klædt på til alt slags vejr med Illustreret Videnskab

16. februar 2017 af Thomas Lykke Olesen

Vær perfekt klædt på til overgangssæsonen med en lækker fiberjakke.

Det er en fantastisk fornemmelse at gå ude og opleve, hvordan foråret får blomsterne til at springe ud, og hvordan træerne bliver grønne igen efter en lang vinter.

Hvad end det er forår, sommer eller efterår, kan vejret her i norden dog være både drilsk og omskifteligt, og varm solskin kan hurtigt afløses af en kølig vind eller en regnbyge.

Det ideelle værn mod elementerne

Her på Illustreret Videnskab er vi også vilde med at være ude, hvad end det er for at flyve med droner eller blot for at nyde naturen. Derfor skal man selvfølgelig have de bedste betingelser, så vejret ikke bliver en hindring.

Med en lækker fiberjakke er du altid klædt på til både lange gåture og andre udendørsaktiviteter, og lige nu kan du få den med Illustreret Videnskab til en MEGET nedsat pris.

Justérbar og behagelig at have på

Den lette forårs- og efterårsjakke har et slidstærkt ribstop-system med fiberfyld. Ydermaterialet er vind- og vandafvisende, så du kan stå imod blæsevejr og mindre regnbyger.

Jakken har en elastisk underkant i livet og ved ærmerne, hvilket giver den en behagelig og tætsiddende pasform. Den har desuden to håndlommer og brystlomme samt en lille krave, så din hals og nakke også er dækket.

Jakken har i sig selv en værdi af 649 kr., men du kan få den sammen med 2 nr. af Illustreret Videnskab for kun 69,50 kr. + 39,50 i porto og eksp. Ialt KUN 109 kr. 

(Fås i str. M, L og XL)

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: