Abonnementsfordele - samlebillede med ikoner

4 digitale tjenester forsøder livet for abonnenter

Et videosite med de bedste videnskabs-klip, en guldgrube af et artikelarkiv og et digitalt magasin lige til at tage med på farten. Det er er en del af den digitale pakke, du får med Illustreret Videnskab.

1. september 2014

Er du abonnent på Illustreret Videnskab? Hvis ja, så har vi rigtig gode nyheder. Hvis ikke, så skynd dig at blive det. Vi tilbyder nemlig 4 digitale tjenester, der gør det endnu sjovere at være abonnent.

I vores kæmpestore artikelarkiv kan du gå jagt i tusindvis af artikler om alt fra stamceller til Solsystemet. På det vores videosite kan du på opdagelse i hundredevis af klip om fx vulkanudbrud og vilde dyr.

Med den nye ugentlige nyhedstjeneste, giver vi dig desuden overraskende videnskabelige vinkler på aktuelle emner. Og med vores redesignede app til smartphone og tablet kan du læse dit Illustreret Videnskab hvor og når du vil.

Bliv abonnent nu - og få det hele

Skynd dig at blive abonnent - du kan fx få 4 numre af Illustreret Videnskab for 99 kroner.

Se de gode tilbud på Illustreret Videnskab

[](http://video.illvid.dk/ "Video")
## [Video](http://video.illvid.dk "Video") Vi har samlet verdens bedste og sjoveste videnskabsvideoer – nøje udvalgt og kommenteret af vores eksperter. [Gå til video-sitet](http://video.illvid.dk "Gå til video-sitet")
[](http://arkiv.illvid.dk/ "Arkiv")
## [Arkiv](http://arkiv.illvid.dk/ "Arkiv") Gå på opdagelse i Illustreret Videnskabs guldgrube af artikler om alt fra stamceller til solsystemet. Søg i mere end 10.000 sider fra videnskabens verden. [Dyk ned i arkivet](http://arkiv.illvid.dk "Gå til arkivet")
[](http://illvid.dk/om-illustreret-videnskab/faa-en-videnskabelig-vinkel-paa-ugens-nyhedsstroem "Nyhedsservice")
## [Nyhedsservice](http://illvid.dk/om-illustreret-videnskab/faa-en-videnskabelig-vinkel-paa-ugens-nyhedsstroem "Nyhedsservice") Få de mest aktuelle videnskabshistorier og begivenheder i din mailboks hver uge. Vi giver dig den videnskabelige vinkel på ugens nyheder. [Tjek vores nyhedsservice](http://illvid.dk/om-illustreret-videnskab/faa-en-videnskabelig-vinkel-paa-ugens-nyhedsstroem "Registrér dig her")
[](http://illvid.dk/laes-emagasin "E-Magasin")
## [E-Magasin](http://illvid.dk/laes-emagasin "E-Magasin") Hav altid dit magasin ved hånden i vores app til tablet og smartphone – og få fire ekstra digitale udgivelser om året. **Hent app'en her - og få gratis prøvenummer** [AppStore / iOS](http://illvid.dk/ios "AppStore") | [Google Play /Android](http://illvid.dk/android "Google Play")

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: