Quiz okt

Quiz: Se din placering i quiz

Nu kan du se, hvor du selv ligger på Illustreret Videnskabs top-lister for quizzerne.

Hvem har klaret sig bedst i quizzerne på illvid.dk denne uge? Og hvor på toplisten ligger du selv?

Vi har gjort det nemmere og sjovere for deltagerne i vores quizzer at sammenligne sig med andre. Når du svarer rigtigt på et quiz-spørgsmål på illvid.dk, så vil du få et point til din samlede score. Har du en gratis profil på sitet og er logget ind, når du tager quizzen, så vil din profil opsamle pointene og hele tiden placere dig på vores toplister.

På listerne kan du se, hvor du selv ligger over tid, du kan komme tilbage om et par dage og tjekke, om du er rykket op eller ned, og så kan du se, hvem der har klaret sig bedst i denne uge og denne måned.

Send en udfordring til en ven

Du kan nu også oploade et billede af dig selv, så andre kan se, hvem du er, og du kan udfordre dine venner ved at sende dem en mail. Som noget nyt får du også bedre muligheder for at dele dine quiz-resultater på facebook.

Hvis du er ny på quizzerne, kan du komme i gang med det samme ved at oprette en gratis profil på sitet - du har adgang næsten 100 quizzer, der kommer hele tiden nye til, og du vil blive præsenteret for spændende quizzer, du endnu ikke har taget. Har du allerede en profil og har tidligere deltaget i quizzerne kan du gå ind og se din placring allerede nu. Klik ind på illvid.dk/quiz.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: