DFDS MiniCruise Toppix

Tag på Minicruise og oplev smukke Oslo for KUN 75 kr.

I samarbejde med DFDS sender vi dig og op til tre andre afsted på et lækkert cruise til den norske hovedstad for den rørende pris af bare 75 kr. ALT I ALT! Kærestetur, familieudflugt eller abefest med vennerne - prisen er og bliver 75 kr. i alt!

16. juni 2016 af Jakob Priess

Kom med Illustreret Videnskab og DFDS på et 2 dages Minicruise til Oslo og lad dine og familiens batterier op igen – for kun 75 kr.!

Riv to afslappende dage ud af jeres kalender, nyd et dejligt krydstogt med egen kahyt og oplev den smukke norske hovedstad i jeres eget tempo – for mindre end prisen på en familiepizza.

BESTIL knap 2

Oslo byder på masser af kultur, natur, shopping og gastronomiske oplevelser, og med 6 timer på egen hånd i Nordens mest intime storby, er der masser af tid til at få sig en på opleveren.

Nobel, Natur og Romantik

Besøg Nobels Fredscenter, museet hvor Nobels Fredspris hvert år uddeles, stik forbi verdens største skulpturpark, Vigelandsparken, hvor der også er tænkt på de yngste med en enorm friluftslegeplads, eller slå vejen forbi Oslo Reptilpark, hvis det kribler for at komme helt tæt på krybdyrene.

Er romantikken og kærligheden i fokus, og er minicruiset tænkt som en lækker tur for dig og den, du elsker, så er den superromantiske og funklende nye havnefront hyggelige caféer og maritim idyl på det lækre Aker Brygge bare et kindkys væk.

I det hele taget byder naturskønne Oslo på masser af mulighed for uforstyrret tosomhed, og har I mod på turen op, vil udsigten fra verdenskendte Holmenkollen med sikkerhed slå benene væk under jer.

SPAR op til 94%

Uanset, om der skal kysses, kæles for kulturen eller kræses for ganen, så får du lige nu årets mest afslappende miniferie til SÆRPRIS: Kun 75 kr. per booking af op til 4 personer samtidig.

Det vil sige, at DIN PRIS er 75 kr. I ALT – uanset, om du bestiller et minicruise til 1, 2, 3 eller 4 personer!

DU SPARER altså op til 94% i forhold til normalprisen på 324 kr./person.

BESTIL knap 1

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: