Sebastian Relster

Velkommen til Nyt Illustreret Videnskab

1. oktober udkommer Nyt Illustreret Videnskab, og vi gør videnskaben sjovere. Læs om alt det nye, chefredaktøren har klar til dig.

4. september 2012

Kære læser

Vil du gerne forstå den verden, der omgiver dig – og blive underholdt og udfordret?

Vil du gerne have nyheder fra forskernes fascinerende frontlinie – og læse spændende historier samtidig?

Så er Nyt Illustreret Videnskab måske noget for dig. Som ny chefredaktør har jeg fornøjelsen af at præsentere dig for magasinet, der giver brændstof til begge dine hjernehalvdele.

Fremover kan du fx læse spændende beretninger om opklaring af mordsager, medicinske mysterier eller dramatiske overlevelseshistorier. Altid forsynet med en videnskabelig forklaring, der gør dig klogere undervejs.

Illustreret Videnskab bliver interaktivt

Vi har også gjort plads til nye artikeltyper, hvor sjove, forunderlige fakta præsenteres på overraskende måder, og du vil støde på flere quizzer og tests strøet rundt om i bladet.

Og som noget nyt bliver Illustreret Videnskab interaktiv. Hvis du har en smartphone, kan du ved udvalgte artikler skanne dig til ekstra oplevelser, fx tage på tur rundt i Kheops pyramiden eller se kæmpedinosaurerne få jorden til at ryste under sig.

Som abonnent får du særlige privilegier. Vi redesigner vores hjemmeside, så du nemt kan benytte dig af de mange nye tilbud, bl.a. quizzer, IQ-test, spil for hele familien og online specialnumre, som kun abonnenterne har adgang til.

Kort sagt: Vi har beholdt det bedste, fornyet det meste og gjort videnskab en hel del sjovere.

God fornøjelse med dit nye univers af oplevelser. Følg med her på sitet, hvor vi vil fortælle mere om Nyt Illustreret Videnskab frem til bladet udkommer 1. oktober.

Sebastian Relster Chefredaktør Illustreret Videnskab

Vær med

Vi har sammensat et helt specielt tilbud til nye abonnenter. Vær med fra starten og bestil et abonnement på Nyt Illustreret Videnskab. Du kan vælge mellem en række fede velkomstgaver. Blandt andet en bluetooth musik-modtager og et japansk inspireret knivsæt.

Læs mere om Nyt Illustreret Videnskab og om velkomstgaverne her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: