Google glasses

Google Glass: Få vejrudsigten direkte i brillerne

Fremtidens vejrformidling har stort potentiale, og visuelle prognoser vil kunne frembringes med en simpel kommando til de nye Google-briller

25. juni 2013

Augmented Reality-briller, som den nye google-brille lægger et ekstra digitalt lag på virkeligheden. Det digitale lag kan præsentere alle mulige typer af informationer direkte i dit synsfelt.

Brillerne kan vise dig vej, de kan fortælle hvornår næste bus går, og de kan annoncere, når dit favorithold har scoret. Brillerne er udstyret med en mikrofon, og når de hører en sætning der starter "ok briller", ved de, at nu kommer der en kommando.

Se præsentationsvideoen af, hvordan Google-brillen virker:

I første version har google-brillen blot en simpel vejrudsigt til dig, men mulighederne er uendelige.

I fremtiden kan landmanden sige "ok briller, vis nedbøren for seneste måned", feriegæsten kan sige, "ok briller, vis mig vandtemperaturen", og den baneansvarlige ved tennisturneringen Wimbledon kan vurdere, hvorvidt det kan betale sig at sætte en kamp i gang ved at sige, "Ok briller, vis mig om det kommer til at regne i løbet af den kommende time".

Fremtidens vejrudsigt

Læs meget mere om fremtidens vejrudsigter i Illustreret Videnskabs artikel. Er du abonnent på bladet kan du downloade den ved hjælp af knappen nedenfor.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: