nb_u46_selfiehat_tech

Selfie-hat gør din tablet håndfri

Producenten Acer er normalt mest kendt for pc’er og laptops, der sjældent vækker speciel opsigt. Det samme kan man sige om Acers tablets. Men monteret i en stor lyserød “selfie-hat“ skal isenkrammet nok blive set.

13. november 2014 af Leif Bomberg

Hvis den lidt anonyme producent Acer skulle finde på at markedsføre sit nyeste påfund på det danske marked, er der chance for, at Acer-brandet hurtigt bliver meget kendt.

Med “selfie-hatten” både følger og gør Acer lidt grin med den vildt omsiggribende mode med at tage selvportrætter af sig selv her, der og alle vegne.

Hat promoverer ny tablet

Normalt tages selfies med en smartphone, men Acer har fået designet sin lyserøde sombrero for at promovere mærkets nye tablet Iconia A-1 840.

Tabletten med 8 tommers skærm hænger på hattens skygge, der ganske praktisk kan drejes 360 grader, så brugeren kan tage sine selfies fra flere forskellige vinkler.

Læs nyheder på håndfri tablet

Tilmed kan hatten jo bruges til andet end tage fotos af sig selv. Iconia-tabletten vil også være udmærket til at læse nyheder, surfe på nettet, sende emails og tjekke sine Facebook-opdateringer. Alt sammen i behagelig synsafstand og uden besværet med at holde skærmen i hånden.

Acers selfie-hat er skabt i samarbejde med den britiske designer Christian Cowan-Luis.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: