Pokémon topbillede

Glæd dig: 5 nye funktioner til Pokémon Go

Der er flere nye funktioner og forbedringer på vej til den populære spil-app, og du kan godt begynde at glæde dig.

15. juli 2016 af Nanna Vium

Skulle du være en af de få, der ikke har opdaget det endnu, så har Pokémon-feberen spredt sig for alle vinde.

Siden Nintendo for blot en uge siden lancerede spil-appen, har millioner af mennesker verden over været på gaden for at jagte virtuelle Pokémon-figurer med deres smartphone i hånden.

Og selv om appen indtil videre kun er lanceret i otte lande har den allerede overhalet den populære dating-app, Tinder, i antallet af brugere på globalt plan. Efter sigende er spillet også godt på vej til at bide Twitter i haserne.

Noget at glæde sig til

Pokémon Go er blevet det, alle taler om. Og noget tyder på, at det kun bliver vildere i fremtiden. Ifølge Tech Insider er der nemlig flere funktioner på vej, som gør den hypede app til en endnu sjovere augmented reality-oplevelse.

Her er en liste med nogle af de tilføjelser, du efter sigende kan begynde at varme op til.

1. Bedre navigationsværktøjer

Ud over ”Nearby-funktionen” nederst i højre hjørne af skærmen, er det endnu ikke muligt at finde ud af, hvor den Pokémon, du leder efter, befinder sig.

Men skal man tro en reklame-trailer fra sidste år, er der et mere avanceret navigationssystem på vej, hvor navigationsskilte måske endda bliver placeret ude i den virtuelle verden omkring dig.

2. Byt Pokémons med din ven

Du har sikkert også fanget flere af den samme type Pokémon-figur. Og selv om der allerede er en måde at komme af med dem på, ville det stadig være federe, hvis man kunne bytte nogle af de sjældne af slagsen med sine venner. For hvad man med to Psyducks?

Det er på vej. Chef for udviklingsarbejdet hos Niantic, John Hanke, har i hvert fald udtalt til Business Insider, at det netop er én af de funktioner, der står øverst på deres prioriteringsliste, og at det er ”et kerneelement i spillet”.

3. Flere Pokémons på vej

I en reklame-trailer for Pokémon Go fra september 2015 mødes en stor gruppe mennesker på Times Square i New York for at nedlægge en Mewtwo-Pokémon, som er en såkaldt ”Legendary Pokémon”.

Tech Insider gætter på, at Legendary Pokémons bliver en del af spillet som helt særlige udfordringer, der igen kræver, at en stor gruppe spillere mødes for at løse opgaven.

4. Holdkampe

Ifølge Tech Insider bliver det i fremtiden muligt for dig og dine venner at gå sammen i hold og mødes for at kæmpe mod andre hold med en fælles pulje af jeres bedste Pokémons.

5. By-events

En gruppe spillere i samme by, der mødes for at klare et fælles mål på et forudbestemt tidspunkt.

Det er ifølge Tech Insider også en af de funktioner, der er på vej i spillet. For at deltage i de såkaldte by-events vil der højest sandsynligt være en række forudsætninger, som skal være opfyldt: bestemte typer af Pokémons eller et højt level i spillet.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: