Miracast HMDI-stik

Stream indhold fra mobil og tablet trådløst på fladskærmen

Med en Miracast kan du streame og spejle indhold fra din pc, tablet eller mobil op på dit fjernsyn. Få den nu med Illustreret Videnskab.

14. juni 2016 af Thomas Lykke Olesen

Har du også en masse billeder, videoklip, musik og film liggende på din computer, tablet og mobiltelefon? Nu kan du afspille alt det indhold direkte på fladskærmen – helt trådløst.

Det eneste du skal bruge er det nye Miracast HDMI-stik. Du slutter det i HDMI-udgangen på dit fjernsyn, og så kan du ellers spejle dine enheder trådløst.

Stikket indeholder også populære streaming-apps som Netflix og HBO, hvor du kan streame et hav af gode film og serier.

Nemt og enkelt at installere

Det er utroligt simpelt at anvende Miracast. Det eneste det kræver, er at stikket og dine enheder kan tale sammen. Du skal sikre dig, at din PC har Windows XP, Vista 7, 8, 8,1 eller 10.

Hvis du har en iPhone eller iPad skal det være en iPhone 4/iPad 2 eller nyere og styresystemet skal være IOS version 7 eller nyere.

Har du en Android-telefon eller tablet skal den bruge Android 4.0 ”Ice Cream Sandwich” eller nyere.

Mange fede anvendelsesmuligheder

Hvis dine enheder har de rigtige specifikationer, skal du bare sætte Miracast-stikket i dit tv, og så er du kørende. Du kan nu skrive e-mails eller sms’er på kæmpeskærm og se dine billeder og film fra computeren direkte på dit TV uden brug af kabler.

Du kan også udvide dit Windows-skrivebord på computeren og på den måde gøre dit TV til skærm 2.

Miracast-stikket har i sig selv en værdi af 299 kr., men lige nu kan du få det sammen med 2 nr. af Illustreret Videnskab for kun 69,50 + porto og eksp. I alt 99,00 kr.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: