3D scanner

Vær med hvor udviklingen går allerhurtigst

Illustreret Videnskab lader dig være med dér, hvor fremskridt sker, og teknologien buldrer frem. Træd ind i en verden af levende indhold lige her.

22. november 2016

Vil du være med på første række, når Elon Musks Hyperloop skal testkøres næste gang?

Eller se den underjordiske CERN partikelaccellerator helt tæt på?

På Illustreret Videnskab er vi vilde med at følge med i, hvordan den teknologiske udvikling bliver ved med at skubbe grænserne, og den begejstring vil vi gerne dele ud af.

Derfor lader vi nu dig, kære læser, komme tæt på de helt store opdagelser, opfindelser og banebrydende fremskridt inden for teknik og teknologi.

Meget mere high tech-indhold

Vi har nemlig scannet de nettet og fundet frem til de fedeste videoer, der er derude. Blandt andet flotte videoer, hvoraf flere er i det nye 360-graders format.

Det betyder, at de er optimeret til at fungere med Virtual Reality-briller, som giver en helt unik indlevelsesoplevelse.

For eksempel i denne video fra BBC hvor teknologien bruges til at tage et mere detaljeret kig ind i verden største fysikeksperiment, CERN.

Når du afspiller videoen på din computer, kan du trække i billedet med musen for at se dig omkring.

Med et Virtual Reality-headset skal du bare bevæge hovedet som du normalt ville gøre. Næsten som at være der selv.

Store oplevelser med ekstraordinær indlevelse

Med et VR-headset fornemmer du virkelig, at du befinder dig, hvor det hele sker, da du kan dreje hovedet og udforske optagelserne på en helt anden måde, end hvad der tidligere har været muligt.

I vores nye indholdsunivers finder du en masse links til de bedste videoer som findes derude. Du finder alt det spændende indhold her.

Og hvis du selv vil prøve kræfter med den nye teknologi og få det absolut optimale ud af de flotte videoer, så kan vi også hjælpe med det.

Lige nu kan du nemlig få et Virtual Reality-headset med Illustreret Videnskab.

Se vidunderet her og træd ind i en helt ny virkelighed.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: