Dyrerigets 5 voldeligste elskere

Bløde forspil og nusseri er spildt på dyreverdenens hårdeste sexgalninge. Her skal smerte – og i nogle tilfælde død – til, før de kan komme i stødet og videreføre generne.

penisfægteri

En garde! Fladorme afgør kønsrolleren med en rask duel på sylespidse penisser (den hvide tap på billedet). Taberen er den, som først bliver gennemboret, og prisen er at blive befrugtet og lægge krop til en udmarvende ægproduktion. Faldormen kan dog sammenlignes med en kærlig numseklapper i forhold til de 5 voldelige elskere nedenfor.

© Secret Sea Visions/Getty Images

1. Pungdyr knalder sig ihjel

voldsom sex - dyresex pungdyr
© Natural Vision

Pungdyret Antechinus ser sødt og uskyldigt ud, men under den pelsede overflade lurer en sex-galning. I parringssæsonen er hannen fyldt med testosteron og parrer hensynsløst hunnerne, så de efterlades med hævet hals og åbne kødsår.

Men vildskaben tærer mest af alt på ham. Efter et par ugers sexrus har ekstreme stress- og testosteron-niveauer ødelagt nyrer og immunforsvar, og han falder død om.

2. Penis knækker af

voldsom sex - drone og dronning
© Alamy/Image Select

I bikuben er dronens eneste opgave at parre dronningen. Men samlejet med Hendes Majestæt er en smertefuld oplevelse.

Netop som hannen når sit klimaks, falder han bagover. Den modhagefyldte penissidder dog stadig fast i dronningen og flås ud af dronen, som dør af sine kvæstelser.

Av for h......

Biens penis er udstyret med kraftige modhager og knækker af som en smertefuld afrunding på samlejet.

© Powered And Syred/SPL

3. Dominatrix med tentakler

voldsom sex - dominatrix
© Shutterstock

Hos blæksprutten Tremoctopus violaceus vejer hunnene op mod 40.000 gange så meget som den spinkle han. Under parringen omklamrer hun ham med sine fangarme og kvæler langsomt livet ud af ham.

4. Sexpile svækker partner

Fejlskud

Sneglen til venstre har skudt sin sexpil mod partneren, men skuddet preller af. I stedet ligger den hvide ammunition ved siden af sneglen til højre.

© Steve Downer/Ardea.com

Sexlystne snegle risikerer at blive gennemboret af en spids pil under forspillet. Pilen reducerer både sneglens levetid og ægproduktion, men baner samtidig vej for sæden.

Normalt er snegle temmeligt promiskuøse, men bliver de først ramt af amors pil, svinder lysten til at finde nye sexpartnere.

5. Hun dolkes med sylespids penis

Gennemboret

Sengelushannen dolker sin sexpartner et vilkårligt sted i skjoldet. Teknikken kaldes meget malerisk "traumatisk insemination". Når hannen har sprøjtet sin sæd ind i hunnens krop, finder sædcellerne selv vej til æggene.

© Rickard Ignell, Swedish University of Agricultural Sciences

Sengelusen spilder ikke tid på kurtisering, forspil eller at finde hunnens kønsåbning. I stedet jager han sin knivskarpe penis gennem hendes skjold et vilkårligt sted og skyder sæden ind i hende.