Ifølge det anerkendte analysebureau er deres liste den første nogensinde, der specifikt har fokus på, hvor i verden bygninger og infrastruktur er i størst fare.
Listen sammenligner 2600 regioner verden over og tager højde for risikoen for ekstreme vejrforhold som oversvømmelser, stigende havniveauer og skovbrande.
Forudsigelserne er baseret på både klimaprognoser og tidligere ekstreme vejrbegivenheder i de respektive områder - og konklusionen er, at særligt et land står for skud frem mod 2050.
Af alle verdens lande ser udsigterne mest dystre ud for verdens mest folkerige nation, Kina.
Tre lande i højrisiko
Kina indtager både første- og andenpladsen på listen over højrisiko-regioner med de økonomiske knudepunkter Jiangsu og Shandong, der begge ligger ud til den østkinesiske kyst.
Over halvdelen af provinserne i den globale top 50 ligger samtidig i Kina.
Se listens top 10 over risikoregioner her:
Efter Kina er det USA, der har flest højrisikostater med 18 stater i top 100. Florida er den amerikanske stat, der rangerer højest på listen, efterfulgt af Californien og Texas.
Samlet set er det da også Kina, USA og Indien, der tegner sig for de fleste risikoområder på globalt plan.
Færre problemer i Europa
De tre lande huser over halvdelen af de områder, der er i top 100.
Europa er - måske ikke så overraskende - forskånet for voldsomme klimaødelæggelser, men et par regioner er med i top 100.
Øverst ligger den nordvesttyske delstat Niedersachsen på en 56. plads.
Herefter følger Vlaanderen i Belgien på en 64. plads, Krasnodar i Rusland på en 72. plads og Veneto i Italien på en 74. plads.
Globalt set skyldes de fleste af de skader, verdens byer vil undergå, stigende vandniveauer i floder og ved kyster.