Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Shutterstock
Mennesket - Aldring

Videnskaben har talt: Du topper hele livet

Alderdommen kan for nogle virke som et skræmmende fremtidsscenarie af dårlige knæ og svundne ungdomsminder. Men fortvivl ej. Ifølge videnskaben er der masser at glæde sig til, når lokkerne gråner, og smilerynkerne sætter ind.

Ungdom er en gang opreklameret fis.

I hvert fald, hvis du skal tro en række videnskabelige undersøgelser, der har sat sig for at undersøge ved hvilke aldre, vi er bedst til forskellige ting.

For selvom der også er en del biologiske fordele at hente i de spæde børne- og ungdomsår, er der også masser at glæde sig til, i takt med at lysene i fødselsdagskagen bliver flere.

Business Insider har samlet en række af livets højdepunkter ifølge videnskaben, og du kan se et udvalg af dem i vores video her.

Læs også:

Log ind

Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis Skjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.
Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis Skjul