Handcuff lady TOP

Masser af sex gør dig uattraktiv

Hvis du har levet et udsvævende liv med spandevis af ekskærester og sexeventyr – så gør det dig mindre attraktiv som partner.

6. januar 2017 af Mikkel Skovbo

Less is more.

Den gyldne skriveregel viser sig nu også at gælde for kærlighedslivet.

Britiske psykologer konkluderer i en ny undersøgelse, at jo flere ekskærester og sexpartnere, du har haft, jo mindre attraktiv bliver du som partner.

Faktisk mener både mænd og kvinder, at det ideelle antal eks'er er to.

For meget sex er et turn-off

Undersøgelsen er foretaget per spørgeskema af forskere fra universiteterne i Nottingham, Bristol og Swansea og inkluderer 188 mænd og kvinder midt i 30’erne.

>> Tag vores SEXTEST og sammenlign dit sexliv med gennemsnittet!

De svarede, at potentielle livspartnere helst ikke skulle have haft mere end to ekskærester før dem, og at for mange sexpartnere var et totalt turn-off.

Kvinderne var frastødt af mænd, der havde haft mere end seks sexpartnere, og mænd skulle ikke nyde noget af kvinder, der havde danset den vandrette mambo med mere end 11.

De sexglade er ikke til at stole på

”Begge køn udviste modvilje mod at indlade sig med nogen, der havde en vidt omspændende sex-historik,” skriver psykologen dr. Steve Stewart-Williams i undersøgelsen.

Han forklarer resultaterne med, at promiskuøse mennesker anses som mindre trofaste og mindre villige til at forpligte sig i et fast forhold af den anden part.

Ironisk nok levede forsøgsdeltagerne ikke op til deres egne idealer: Det gennemsnitlige antal ekskærester for mænd var 5,81 og for kvinder 8,4.

Du kan få flere fakta og forklaringer på mennesket, sex og lyst her!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.