spray og sex

Næsespray giver mænd lyst til sex

Et pust i næsen styrker sexlyst, øger potensen og giver kraftigere orgasmer. Den særlige næsespray, der egentlig blev opfundet til ammende kvinder, kan blive fremtidens vidundermiddel til mænd med knas i sexlivet. Hemmeligheden er hormonet oxytocin.

En dag i 2012 møder den 32-årige familiefar Mr. B op i klinikken hos den anerkendte psykiater Kai MacDonald på University of California.

Mr. B lider af social angst og har svært ved at indgå i sociale relationer både på jobbet og privat. Psykiateren har netop læst om nogle forsøg med hormonet oxytocin, der er mest kendt for at sætte fødslen i gang og få mælken til at løbe hos nybagte mødre. Tilsyneladende forbedrer det også de sociale kompetencer, og MacDonald ordinerer derfor en næsespray med oxytocin, som Mr. B skal tage morgen og aften.

Sexlysten vokser

Efter nogle uger står det klart, at behandlingen ikke har kureret Mr. B’s sociale angst. Han har stadig svært ved at indgå i sociale relationer. Til gengæld er hans sexliv blomstret gevaldigt op.

Hidtil har han ikke følt nogen større sexlyst, og når han endelig havde sex med sin kone, blev hans erektion ikke særligt kraftig, og orgasmen var som regel en tam fornøjelse. Men efter oxytocinbehandlingen oplever både Mr. B’s kone og hans kvindelige kolleger, at han går rundt og flirter med dem - en hidtil helt ukendt opførsel fra hans side.

Mr. B fortæller psykiateren, at alle sider af hans seksualitet pludselig fungerer markant bedre: lysten, ophidselsen, erektionen og orgasmen.