penisapp

Penisring med bluetooth coacher dit sexliv

En gummisensor monteret på penis kan analysere aktiviteterne under dynen. Ud over at registrere antal stød og kalorieforbrænding kommer sensoren også med forslag til seksuelle forbedringer.

11. juni 2015 af Morten Kjerside Poulsen

Monter en gummianordning ved roden af penis, inden du kaster dig ud i det næste seksuelle eventyr. Forbundet via bluetooth til en app på din telefon analyserer den nye Lovely-sensor hvor hårdt, hurtigt og i hvilke stillinger samlejet foregår.

Se gennemsnitsfarten på mobilen

Når hyrdetimen er overstået og den værste åndenød har lagt sig, sender sensoren data til din telefon, og den store efterrationalisering kan begynde.

Ud over at oplyse om kalorieforbrænding, antal stød, gennemsnitsfart og g-påvirkning, får du også forslag til forbedringer.

Få overblik over størrelsen på penis blandt verdens mænd.

Giv dine knald stjerner

Appen udvælger blandt 120 forskellige sexstillinger, hvad der lige præcis passer til forholdets seksuelle evner og kommer med forslag til, hvordan teknikken kan forbedres.

Derudover er det muligt at rangordne det seneste knald med et til fem stjerner, ligesom du via appen kan sende et bootycall til din partner og tjekke den seksuelle temperatur.

Pump sexlivet med nye input

Udviklernes ide med appen er først og fremmest at forbedre den seksuelle akt, men også at italesætte sex mere og udvide den seksuelle horisont i mere eller mindre fastlåste forhold.

Lovely er i øjeblikket ved at blive crowdfundet og for ca. 700 kroner kan penissensoren blive din.

Så er spørgsmålet bare, om manden kan finde kvindens g-punkt. Hvis det kvindelige g-punkt altså ikke bare er en myte. Du kan læse mere om seksuelle myter her:

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.