Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kaksi ihmisistä harrastaa seksiä

Test din viden: Tænker mænd på sex hvert 7. sekund?

INTIMZONEN: Har afrikanere de længste penisser? Tænker mænd virkelig på sex hvert 7. sekund? Og eksisterer det kvindelige g-punkt? Test din viden om sex og kønsliv og få styr på, hvad der er fakta, og hvad der er sejlivede myter.

Shutterstock

I følge en amerikansk undersøgelse har et gennemsnitligt menneske sex 54 gange om året - altså en smule mere end en gang per uge.

Men selvom lagnerne regelmæssigt krølles hersker der ofte meget tvivl og forvirring omkring sex, hvilket kan gøre det svært at gennemskue, hvad der er fakta, og hvad der er myter.

Test din viden om sex og kønsliv i vores quiz nedenfor og bliv blandt andet klogere på om længden af fingre virkelig hænger sammen med penisstørrelse, og om mænds erektion egentlig afspejler deres lyst til sex.

Læs også:

Sex

Nye forsøg afslører hemmeligheden bag mænds sexlyst

2 minutter
Sex

INTIMZONEN: Få videnskabens 7 råd til bedre sex

12 minutter
Seksuelle partnere
Sex

Unge kvinder dyrker mere sex

1 minut

Log ind

Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis Skjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.
Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis Skjul