Hvorfor er sne hvid?

Hold vinterkulden på afstand med nano-teknologi

Vores lækre jakke holder dig varm og tør ved hjælp af en unik nano-belægning. Få den nu sammen med Illustreret Videnskab.

14. januar 2016 af Thomas Lykke Olesen

Vinteren er over os med minusgrader og bidende kolde vinde. Den slags kan få enhver til at holde sig inden døre og drømme om sommer og varmere temperaturer.

Der er dog ingen grund til at frygte elementerne, så længe du har udstyret i orden. På Illustreret Videnskab giver vi dig derfor muligheden for at gå vinteren i møde med en eksklusiv skaljakke som er perfekt til de kolde og våde dage.

Jakken er i tre lag med yderstof i vævet polyester. Den er belagt med en TPU-membran med særdeles god åndbarhed og det indre lag består af tynd, perforeret mikro-fleece, som sikrer dig optimal komfort.

Se nærmere på jakken i den korte video herunder

Vand og smuds preller af på unik overflade

Jakken er behandlet med det unikke Nano-tex®. En revolutionerende nano-teknologi-behandling, som gør jakken ekstremt vand- og smudsafvisende uden at gå på kompromis med de øvrige egenskaber.

Øvrige detaljer om jakken

• Justerbar hætte • Lynlås foran skjult bag knaplukning • Løbegang til justering af bredden nederst • Velcrolukning ved ærmerne • En brystlomme og to store sidelommer, alle med lynlåslukning • Tre herrestørrelser: M, L og XL

Nanojakken har i sig selv en værdi af 799,-, men bestiller du den sammen med 2 numre af Illustreret Videnskab, får du den med for KUN 69,50 + porto og eksp.. Klik her

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.