Flyvende bil kommer på vingerne i år

Flyvende biler er ikke længere ren science fiction. Første eksemplar kommer måske på markedet allerede i år.

4. september 2017

Flyvende biler ikke længere noget, vi forbinder med en meget fjern fremtid. Faktisk er nogle virksomheder allerede i gang med at lave flyvende biler, som burde være ude hos forbrugerne meget snart.

Få din egen flyvende bil i lidt mindre skala. Tjek den smarte HYBRID Drone Car ud lige HER.

Aeromobil 3.0

Hvis man er den utålmodige type, så skal man holde øje med Aeromobil. Den flyvende bil, Aeromobil 3.0 kommer nemlig i handelen i løbet af 2017.

Og du skal have dankortet parat, hvis du vil have fingre i bilen her. Prisen forventes nemlig at ligge omkring et par millioner kroner. Til gengæld får du så en flyvende bil, som har en tophastighed på 160 km/t på vejen og 200 km/t i luften.

The Transition og TF-X

Kan du vente lidt længere, så er virksomheden Terrafugie også i gang med produktionen af en flyvende bil, som er lige på trapperne.

Den hedder The Transition og minder et lille let sportsfly. Den har dog lige som Aeromobil den ekstra fordel, at den kan køre på vejen som en almindelig bil. Denne flyvende bil forventes at komme på markedet i 2019 og vil være forløberen for TF-X. En endnu mere avanceret flyvende bil som teamet bag The Transition også arbejder på.

Både Aeromobil 3.0 og The Transition kræver kørekort og flycertifikat, så udover prisen og ventetiden skal de officielle papirer altså også være i orden.

Fremtiden er her allerede - i lidt mindre skala.

Du behøver dog ikke lægge millioner til side for at få råd til en flyvende bil - hvis du da er parat til at gå nogle størrelser ned.

Lige nu kan du nemlig få en lille flyvende bil sammen med Illustreret Videnskab.

HYBRID Dronecar både kører og flyver super godt og er generelt bare sjov at eksperimentere med. 

Du kan få den sammen med 2. nr af Illustreret Videnskab lige nu og spare 585 kr.

SE MERE HER

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.