Få adgang til en verden af viden – 0 kroner de første 14 dage

Du venter gennemsnitligt 20 timer om ugen – hvorfor ikke bruge dem på noget fornuftigt? Med Illustreret Videnskabs nye digitale univers får du mulighed for at blive klogere, mens du venter – på mobil, computer eller i vores app. Og lige nu får du de første fjorten dage til 0 kroner.

Med et abonnement på Illustreret Videnskab Digital har du mulighed for at blive klogere – lige når det passer dig.

På websitet finder du dybdegående læseoplevelser med stort anlagte illustrationer til en aften i fordybelse. I appen trykker du PLAY og fylder dine ører med oplæste artikler på vej til arbejde. Og på din mobiltelefon tikker de seneste forskningsnyheder ind fra morgenstunden.

Du finder også IQ-tests, quizzer, videoer og guides til nattens stjernehimmel i vores univers. Og du kan tilgå det hele, lige når og hvor det passer dig: Vi findes både på mobil, tablet og din computer.

Det får du i vores univers:

Adgang når det passer dig

Viden er ikke begrænset til ét sted. Uanset om du bruger vores website eller app, får du ubegrænset digital adgang til indholdet i vores magasiner, også før det kommer i bladkiosken.

Daglige nyheder og opdateringer

Kig ind dagligt. Vi opdaterer hver dag med alt det nyeste fra forskningens frontlinje, paratvidenstest, guides til nattens stjernehimmel, infografikker og meget mere.

Vi læser artiklerne højt for dig!

I vores app kan du få artiklerne læst op, når du er på farten. Bliv klogere i bilen, på gåturen, eller mens du handler ind. Det eneste, du skal gøre, er at søge efter Illustreret Videnskab der, hvor du downloader dine apps.

Eksklusivt ekstramateriale

Dyk ned i det oprindelige kildemateriale til vores historier og se de artikler, du kender fra magasinet, gjort levende med videoer, animationer og interaktive tegninger.

Adgang til vores bugnende arkiv

Du har mulighed for at søge i hele Illustreret Videnskabs arkiv. Du kan lede efter lige netop det, der interesserer dig indenfor kategorier som rumfart, medicin, teknologi og naturen.

Fordybelse i dine favoritemner

Savner du et sted, hvor du kan nørde igennem med dine favoritemner? Sæt et bogmærke og gem alt det bedste indhold til senere.

Men – hvad hvis jeg allerede er abonnent?

Hvis du allerede abonnerer på papirudgaven af Illustreret Videnskab, men ikke har fået oprettet dit login og din adgangskode til vores digitale verden, så kan du gøre det her.

Dit login og kodeord er det samme på hjemmesiden og i appen.