© UIP
Om Illustreret Videnskab

Konkurrence: Vind biografbilletter til Mortal Engines og de to bøger, filmen er baseret på

Philip Reeves prisvindende bogserie Mortal Engines er nu blevet filmatiseret - og du kan vinde biografbilletter til filmen samt de to bøger, filmen er baseret på.

Universal og MRCs filmatisering af de prisvindende science fiction-romaner Mortal Engines fik premiere d. 6. december. Du kan nu tage en ven, din kæreste, søn eller datter med i biografen og desuden læse de to første bind i serien, hvis du vinder dagens konkurrence.

Mortal Engines udspiller sig i en post-apokalyptisk fremtid tusinder af år efter, at civilisationen er blevet totalt udslettet. Menneskeheden har tilpasset sig, og nye måder at leve på har udviklet sig. Gigantiske, flytbare byer bevæger sig nu rundt på jorden og jagter hensynsløst mindre trækbyer, hvor der stjæles ressourcer fra. Tom Natsworthy (Robert Sheehan) kommer fra et lavere niveau af en stor trækby og må kæmpe for sin overlevelse, efter han møder den farlige Hester Shaw (Hera Hilmar), der er på flugt. Sammen kommer de på sporet af en faretruende hemmelighed.

Mortal Engines er fortalt i stil med andre populære young adult-historier som The Hunger Games og Divergent, hvor en dystopisk ramme forener science fiction, fantasy og action.

Manuskriptet er skrevet af de tredobbelte Oscar®-vindere Peter Jackson, Fran Walsh og Philippa Boyens, der står bag Ringenes Herre- og Hobbitten-trilogierne. Desuden står filmens special effect-folk bag storfilm som Avatar og Guardians of the Galaxy.

Se traileren til filmen her, og deltag i konkurrencen herunder.

Vi udlodder fem præmiepakker bestående af:

  • 2 stk. biografbilletter til Mortal Engines
  • Bind 1 og 2 af serien Mortal Engines skrevet af Philip Reeve

Præmien har en samlet værdi af 400 kroner.

Konkurrencen er afsluttet, og de fem vindere er blevet kontaktet på mail. Tak til alle der deltog :-)

Konkurrencen afholdes af Benjamin Media i samarbejde med UIP og løber fra d. 10. december 2018 til og med d. 12. december 2018. Der udloddes 5 præmier til en værdi af 400 kroner. Vi trækker lod blandt alle de indkomne svar, og du må kun deltage én gang. Vinderen får direkte besked på e-mail, når konkurrencen er afsluttet.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage, samt bosiddende i Danmark. Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik. Persondataansvarlig er: Bonnier Publications International A/S, Boks 433, Sentrum, N-0103 Oslo. Spørgsmål til dette kan sendes til [email protected].

Læs også:

Universet

Vind en stjernekikkert med Illustreret Videnskab

1 minut
Teknologi

Hvordan farvelægger man gamle film?

1 minut
Vognhjul
Fysik fænomener

Hvorfor kører hjul baglæns på film?

0 minutter

Log ind

Fejl: Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
VisSkjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!