Nu kan intelligent teknologi optimere dit varmeforbrug

ANNONCE: Intelligent varmestyring, der kan huske dine rutiner og sørge for, at du udelukkende bruger varme, når du er hjemme og har brug for det. Det er fremtiden for dit smarte hjem.

© Getty Images

Hvor et intelligent hjem tidligere var en kompliceret ingeniørdrøm, er det automatiserede hjem i rivende udvikling. Ikke kun for bekvemmelighedens skyld, men også for at udnytte husets ressourcer bedst muligt.

Intelligent varmestyring er en oplagt udvidelse til det smarte og moderne hjem, da du nemt kan optimere dit varmeforbrug. Digital og automatisk temperaturregulering gør nemlig hverdagen lidt nemmere, mere komfortabel og giver besparelser på husets varmeregning.

Så nemt er intelligent varme

Den intelligente varmestyring er EasyControl – et nyt system fra Bosch. Systemet indeholder den intelligente varmestyring, intelligente termostater til dine radiatorer og en brugervenlig app. Med disse komponenter installeret, kan du således skrue ned for varmen, når du ikke er hjemme, og sørge for at du kommer hjem til lige den temperatur, du ønsker. Du kan også nemt regulere temperaturen i forskellige rum, så du kan have 18 grader i soveværelset, 21 grader i stuen og 16 grader i gæsteværelset.

Det betyder, at det smarte system kun vil forbruge den varme, du ønsker og har brug for, hvilket både giver bedre indeklima, højere energimærkning og økonomiske gevinster på varmeregningen.

Varmestyringen lærer dine vaner at kende

© Bosch EasyControl

EasyControl er også udviklet til automatisk at regulere temperaturen i dit hjem efter dine vaner. Du behøver altså ikke selv indkode dem, for systemet lærer selv dine vaner at kende. Og vil du regulere temperaturen manuelt i hjemmet, kan du nemt gøre det fra EasyControl appen, der fungerer med både Android og iPhone.

EasyControl kender også temperaturen udenfor. Det betyder, at det intelligente system selv vurderer, hvor meget varme der skal sendes ud i dine radiatorer for at opnå den ønskede temperatur indendørs. Det kan give et endnu bedre energimærke på dit varmeanlæg og betyder, at du fx kan gå fra energimærke A til A+.

Direkte kontrol via en app

På appen kan du samtidig holde øje med, hvor meget varme du bruger og hvornår via forbrugskurver. På den måde kan du optimere forbruget af varme og varmeregningen.
Teknikken virker ved, at du får installeret EasyControl Smart Radiatortermostater op til 20 steder i dit hjem. De vil sende signaler til din EasyControl CT200-styreenhed, som du kan kontrollere via den tilkoblede app. Her kan du indstille varmen i forskellige rum og nemt tænde og slukke for varmen.

Du kan læse meget mere om funktioner, energimærkning, teknologi og tilbehør til EasyControl på www.bosch-easycontrol.com. Her finder du også et overblik over, om dit varmesystem er klar til den intelligente løsning, eller om du har brug for ekstra tilbehør, samt EasyControl Adapteren til ældre eller selvstændige varmeløsninger i fx lejligheder. Samtidig kan du også bestille et tilbud, så du kan se, om automatisk temperaturregulering er den rette løsning for dig.

--