Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Om Illustreret Videnskab

NYHED: Det bedste fra to verdener

Nu går Illustreret Videnskab live med Danmarks største tjeneste for alle, der er født nysgerrige og videbegærlige. Foruden magasinet får du adgang til daglige opdateringer med nyheder, baggrund, underholdning og paratviden.

Du læser disse linjer, fordi du er drevet af en urdrift, der er lige så gammel som menneskeheden selv: Nysgerrighed.

Og så er du kommet til det rette sted.

I 1984 kom Illustreret Videnskab til verden båret af én idé: At selv det sværeste emne kan formidles, så det bliver spændende og vedkommende for den nysgerrige menigmand.

Den idé forfølger vi stadig i magasinet, hvor vi bestræber os på altid at følge pointerne helt til dørs med en tæt integration af tekst og illustration.

Samme fortælleglæde og forklaretrang vil du opleve på vores helt nye hjemmeside, der har fået et tiltrængt og omsiggribende redesign.

Målet har været at skabe en helt ny tjeneste for de nysgerrige og videbegærlige med et miks af nyheder, underholdning, baggrund og paratviden.

Det synes vi i al ubeskedenhed er lykkes. Her på siden har du nu adgang til daglige nyheder og opdateringer. Du kan også tilgå alle artikler fra magasinet, der bliver publiceret løbende og beriget med interaktive grafikker, animationer og videoer.

Abonnenter kan også fordybe sig i Nørdezonen, teste deres paratviden i Quizmaster eller træne de små grå i Hjernetræneren. For husk nu: Hjernen skal lige som muskler holdes i form ved regelmæssig træning!

Helt ny er også vores app, der er gratis for abonnenter. Her har vi ordnet al indhold, så det er tilpasset dit liv på farten, OG du kan høre artiklerne oplæst!

Hvis du ikke allerede er abonnent, er du meget velkommen. Vi lover, at du bliver godt underholdt – og forlader os lidt klogere efter hvert besøg.

Læs også:

Log ind

Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis Skjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.
Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis Skjul