NYHED: Det bedste fra to verdener

Nu går Illustreret Videnskab live med Danmarks største tjeneste for alle, der er født nysgerrige og videbegærlige. Foruden magasinet får du adgang til daglige opdateringer med nyheder, baggrund, underholdning og paratviden.

Du læser disse linjer, fordi du er drevet af en urdrift, der er lige så gammel som menneskeheden selv: Nysgerrighed.

Og så er du kommet til det rette sted.

I 1984 kom Illustreret Videnskab til verden båret af én idé: At selv det sværeste emne kan formidles, så det bliver spændende og vedkommende for den nysgerrige menigmand.

Den idé forfølger vi stadig i magasinet, hvor vi bestræber os på altid at følge pointerne helt til dørs med en tæt integration af tekst og illustration.

Samme fortælleglæde og forklaretrang vil du opleve på vores helt nye hjemmeside, der har fået et tiltrængt og omsiggribende redesign.

Målet har været at skabe en helt ny tjeneste for de nysgerrige og videbegærlige med et miks af nyheder, underholdning, baggrund og paratviden.

Det synes vi i al ubeskedenhed er lykkes. Her på siden har du nu adgang til daglige nyheder og opdateringer. Du kan også tilgå alle artikler fra magasinet, der bliver publiceret løbende og beriget med interaktive grafikker, animationer og videoer.

Abonnenter kan også fordybe sig i Nørdezonen, teste deres paratviden i Quizmaster eller træne de små grå i Hjernetræneren. For husk nu: Hjernen skal lige som muskler holdes i form ved regelmæssig træning!

Helt ny er også vores app, der er gratis for abonnenter. Her har vi ordnet al indhold, så det er tilpasset dit liv på farten, OG du kan høre artiklerne oplæst!

Hvis du ikke allerede er abonnent, er du meget velkommen. Vi lover, at du bliver godt underholdt – og forlader os lidt klogere efter hvert besøg.