Quiz battle logo DK

Nyt: Spil Quiz Battle

Vær med i vores nye, sjove spil Illustreret Videnskab Quiz Battle. Download det gratis til iPhone eller iPad og send en udfordring til en ven.

23. august 2012

Quiz Battle til Android og i webversion

Quiz Battle er blevet en kæmpe succes og spilles nu af mere end 300.000 brugere på iPhone. Derfor lancerer vi nu Quiz Battle til Android og i en version, som du kan spille her på Illustreret Videnskabs hjemmeside. Vi forventer at være klar til lancering mandag d. 3. december. Følg med her på siden. Vi holder dig opdateret og linker til de nye versioner, så snart de er klar. God fornøjelse.

Quiz Battle

Vi lancerer nu det gratis paratvidensspil Illustreret Videnskab Quiz Battle til iPhone og iPad. Brug en kombination af strategi og viden til at vinde over dine venner og svar på mere end 6.000 spørgsmål i disse kategorier:

• Geografi • Historie • Sport og fritid • Videnskab og natur • Underholdning • Kunst og litteratur

Du bevæger dig hen over spillebrættet og forsøger at forhindre din modstander i at komme frem til stjernen i midten. Undervejs er der bonusfelter, og nogle af dem gælder kun i en bestemt kategori. Kombiner flere spørgsmål for at få ekstra bonuspoint. Vinderen er den spiller, der har flest point, når en af de to spillere kommer frem til målet.

Quiz battle spil DK

Du kan spille med venner eller tilfældige modstandere og have mange spil i gang samtidig. Du kan opgradere til en betalingsversion med mange forskellig spillebrætter med hver deres strategi. Hvis du får for mange spørgsmål i en bestemt kategori, kan de byttes ud med andre.

Fortsæt på din computer

Spillet er udviklet sammen med vores partner Planeto og bliver løbende udbygget med nye funktioner. Du kan allerede i dag bruge dit login fra illvid.dk til at spille med, og fra efteråret 2012 kan du fortsætte spillet her på websitet med din pc eller mac og skifte tilbage til iPhone eller iPad, når det passer dig.

Download spillet eller læs mere på illvid.dk/Quizbattle

Download Illustreret Videnskab Quiz Battle her

Kom i gang

Download appen til din iPhone eller iPad. Den er gratis.

Download her

AppStore

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.