qb2 gameplay

Quiz Battles sværeste spørgsmål

Spørgsmålene i Quiz Battle 2 er af blandet sværhedsgrad. Se her, hvad der var de letteste og sværeste spørgsmål i det originale Quiz Battle.

2500 gratis spørgsmål får du med det nye Quiz Battle 2 - og flere spørgsmålspakker er på vej som tilkøb.

De nye spørgsmål er ligesom de gamle fra Quiz Battle af blandet sværhedsgrad.

Enkelte vil måske være lige så nemme som det letteste fra 1'eren, der var: "Hvilket land kom ABBA fra?". Hele 99,6 procent af danskerne svarede korrekt Sverige.

Næsten lige så mange vidste, at Anders Ands tre nevøer hedder Rip, Rap og Rup – og ikke hverken Mik, Mak og Muk eller Kylle, Pylle og Rylle.

Til gengæld var det sværeste spørgsmål "Hvem blev den første Lucasian Professor of Mathematics ved Cambridge University i 1663?" Kun 2,4 procent svarede korrekt Isaac Barrow. Mange har nok troet, at det var Isaac Newton, som imidlertid først kom til som Barrows efterfølger i 1669.

Shocking Blue og Willem Janszoon gav problemer

En del havde også problemer med rockbandet Shocking Blue. På spørgsmålet om, hvor lang bandets karriere var, vidste kun knap 2%, at det var 7 år.

Det var også ret få, der vidste, at det første hvide menneske, der besøgte Australien hed Willem Janszoon.

Pippi og Apple

Til gengæld vidste næsten 99,5% af brugerne, at det er Astrid Lindgren, der har skrevet Pippi og Emil, og at firmaet, der producerer iPhone, hedder Apple.

99,6% af hollænderne vidste, at espresso, latte macchiato og cappucino er kaffe og ikke te, og spørgsmålet blev dermed det letteste spørgsmål i Holland.

Hent Quiz Battle 2 nu

Download Quiz Battle 2 til din iPhone, iPad eller Android-enhed. Den er gratis.

Hent app'en her:

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.