Drone flying over field

Dronerne er kommet for at blive

Flere brancher i Norden har taget droneteknologi til sig, og alle er enige om, at potentialet er enormt. Nu kan du få en fed drone, så du kan være med.

8. juni 2016 af Thomas Lykke Olesen

Dronerne sværmer nærmest om ørerne på os. De senere år har droneteknologi buldret derudaf, og mulighederne synes nærmest endeløse.

Udover at vi i en årrække har set droner blive brugt til landbrug og militære formål, bliver de flyvende robotter også anvendt af medierne til foto- og videooptagelser, og andre brancher begynder så småt at følge efter.

Selvom dele af erhvervslivet godt nok stadig er tilbageholdende med at implementere og anvende droneteknologi, er både forskere og fagfolk enige om, at der stadig er et enormt vækstpotentiale.

Ny teknologi giver nye muligheder

Allerede nu skaber droneteknologi øget vækst og flere job i udlandet. Udviklingen af den nye teknologi bliver hele tiden bedre og billigere, og det giver mulighed for at i højere grad at udnytte den i flere brancher.

Forventningen er faktisk, at produktionen og brugen af droner på verdensplan vil være mere end tidoblet, når vi når til 2020, og at indtjeningen vil ligge på næsten syv milliarder dollars, hvor den i dag ligger på knapt 700 mio.

Hop med på drone-vognen

Her på Illustreret Videnskab er vi tossede med droner. Derfor giver vi nu dig mulighed for at hoppe med på vognen med vores nye Hawk M15-drone, som er udstyret med et 6-akset gyroskop og en diameter på hele 30 cm!

Den har ekstra beskyttelse omkring propellerne og kan dermed holde til de fleste styrt uden at tage skade.

Hawk M15-dronen har i sig selv en værdi af 499 kr., men lige nu kan du få den sammen med 2 nr. af Illustreret Videnskab for kun 79,50 kr. + porto HER

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.