Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Shutterstock
Teknologi - Droner

Se de vildeste droner i 2017

De bliver hurtigere, stærkere, mere manøvredygtige og billigere at lave. De løfter mennesker og flyver fra superbiler. De laver vanvittige formationer i luften og kan nu også både flyve og dykke.

1. Kan komme steder ingen drone har været før

Som alle andre droner flyver den sikkert igennem luften, men lander pludseligt på vandet og synker som en ubåd langsomt under overfladen.

Naviator hedder dronen, som i fremtiden kan bruges til at efterforsker steder, som tidligere har været ufremkommelige, fx grotter, der indeholder både luft og vand.

2. Hurtigere end en superbil

Den vejer kun 800 gram og er udstyret med to batterier, som med nød kan få din boremaskine i omdrejninger. Alligevel kan den nå en topfart på 289 kilometer i timen, hvilket gør den til verdens hurtigste.

En langsommere drone stak sidste år af fra en Mclaren i et racerløb igennem Dubais gader, og med den høje hastighed og evne til at følge et mål, er der snart ikke noget, der kan stikke af fra en drone.

3. Garagebygget drone løfter mennesker

Længe før de første flyvemaskiner gik i luften, har mennesker kastet sig ud i alverdens halsbrækkende forsøg på at nå skyerne.

Det er nu lykkes flere mennesker at bygge deres egen drone, som er stærk nok til at flyve dem rundt i nabolaget.

4. Tusinde droner i formation

Droners evne til at navigere præcist i luften gør det muligt at koordinere dem i store flokke. Da Intel satte 500 droner på vingerne sidste år, viste de ting i luften, som ikke var set før. Men i år har kineserne overgået dem og brugt 1000 droner til at lave et lysshow, der vil gøre enhver fyrværker misundelig.

Læs også:

Kultur

Videnskaben gennemhuller konspirationsteorierne

0 minutter
Gadgets

TESTLAB: Briller viser farveblinde nuancer

0 minutter
Teknologi

Derfor udsender din mikrobølgeovn ikke stråling

3 minutter

Log ind

Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis Skjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.
Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis Skjul