Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Annonce
Teknologi - Energi

3 gode grunde til at optimere din varmeløsning

ANNONCE: Læs her, hvordan og hvorfor du bør energioptimerere din bolig med en varmepumpe

Dit varmeforbrug kan optage en stor del af dit samlede energiforbrug i din bolig. Har du ikke en energieffektiv varmeløsning, kan det derfor gå ud over din boligs energimærke. Vi giver dig her tre gode grunde til at opdatere din varmeløsning.

1. Du kan mærke det på din varmeregning

Skifter du til en varmepumpe, vil du ofte kunne halvere dine varmeudgifter, fordi den omdanner energien i luften eller jorden til varme i dine radiatorer. En varmepumpe fra Bosch er billigere i drift end fx gas og olie. Dermed falder dit varmeforbrug drastisk, da det eneste, du betaler for i drift, er den elektricitet, som varmepumpen skal bruge for at omdanne energi til varme i dit hjem.

2. Du gør din bolig mere klimavenlig

Fordi varmepumpen primært bruger naturlig energi til at opvarme din bolig, er en varmepumpe en yderst grøn varmeløsning. På den måde, kan du få en langt mere miljøvenlig bolig ved at reducere din CO2-udledning med en Bosch varmepumpe.

© iStock

3. Du kan forbedre dit energimærke

Går du med planer om at sælge din bolig, kan det være en god idé at holde øje med om dit energimærke matcher tidens standard, da det kan være afgørende for et eventuelt salg. En god måde at få dit energimærke et trin eller to op er ved at installere en jordvarmepumpe som Bosch Compress 7001i LWM eller en luft-til-vand varmepumpe som Bosch Compress 7000i AW.

Din guide til varmepumper

Vil du finde den bedste varmepumpe, kan du finde hjælp hos Energistyrelsen, der jævnligt tester forskellige varmepumper, så det er nemt for dig at skabe et overblik over dine muligheder. Øverst på Energistyrelsens varmepumpeliste ligger lige nu den innovative og energieffektive varmepumpe Bosch Compress 7001i LWM, der er en jordvarmepumpe med et lavt energiforbrug. Et optimalt valg, hvis du vil reducere din varmeregning og gøre en forskel for klimaet – og energioptimere din bolig.

Læs også:

Fødevarer

Fup eller fakta: Er lightsodavand sundere?

4 minutter
Atomkraft

Forskere: Blå energi kan erstatte atomkraft

3 minutter
Atomkraft

Radioaktivt vidunderstof giver energi til årtusinder

13 minutter

Log ind

Ugyldig e-mailadresse
Adgangskode er påkrævet
Vis Skjul

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klik hér

Ny bruger? Få adgang nu!

Nulstil adgangskode

Indtast din email-adresse for at modtage en email med anvisninger til, hvordan du nulstiller din adgangskode.
Ugyldig e-mailadresse

Tjek din email

Vi har sendt en email til med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode. Hvis du ikke modtager emailen, bør du tjekke dit spamfilter.

Angiv ny adgangskode.

Du skal nu angive din nye adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum 6 tegn. Når du har oprettet din adgangskode, vil du blive bedt om at logge ind.

Adgangskode er påkrævet
Vis Skjul