knivsæt efterår 2015 1

Få et sæt lækre titaniumknive i smukt, nordisk design

Den nye knivserie fra Njord kombinerer elegant nordisk design med højteknologi. Du får et sæt med kokkekniv og grøntsagskniv, når du bestiller Illustreret Videnskab.

13. august 2015

Livet er for kort til grimme knive, der ikke kan skære, og din madlavning bliver både sjovere og nemmere med skarpt stål.

Den lækre, elegante knivserie fra Njord er skabt til det nordiske køkken, og forener teknologi med elegant, nordisk design. Med respekt for den nordiske kultur og tradition er her skabt et unikt sæt knive til de daglige gøremål i køkkenet.

Få et sæt bestående af kokkekniv og grøntsagskniv, når du bestiller Illustreret Videnskab.

Titanium styrker og forskønner

Begge knivblade er belagt med en kraftig titanium-coating, som gør knivene mere modstandsdygtige overfor korrosion og holder dem skarpere i længere tid.

Samtidig giver titanium coatingen sammen med det lette, mørke træskaft knivene et flot look, der skiller sig ud fra mængden.

Sættet består af en kokkekniv på 30 cm og en stor grøntsagskniv på 26 cm med takket knivblad, som er perfekt til at skære, strimle og hakke frugt og grøntsager.

Sættet har en værdi af 599 kroner, men du kan få det med, når du bestiller Illustreret Videnskab. Bestil fx 2 numre + knivsæt for KUN 59,50 + porto og eksp.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.