gadget tøj

4 fede gadgets til din garderobe

Teknologien har i ro og mag indtaget klædeskabet - hvad end det er med en varmeregulerende hoodie eller en paraply, der holder øje med vejret for dig.

24. august 2016

1. Smart hættetrøje giver massage

Hættetrøjen fra AIRAWEAR strammer godt til, når du tager den på: Indeni gemmer trøjen på en stramtsiddende vest, som er udstyret med luftpuder på strategisk placerede punkter. Luftpuderne aktiveres via en app. De pustes op og presser på kroppen på skift. Appen styrer også hårdheden og placeringen af massagen.

2. Guldarmbånd fungerer som overfaldsalarm

Aldrig har det været mere elegant at kontakte hjælp. WISEWEAR er et 18-karats guldarmbånd, som er koblet til din smartphone. Det vibrerer, når du får en sms, det kan bruges til at registrere dit kalorietab ved træning, og hvis du bliver overfaldet, skal du blot trykke på armbåndet. Så bliver en sms med en bøn om hjælp og GPS-koordinater sendt til de kontakter, du har udvalgt.

3. Jakke regulerer temperaturen

Via en app styrer du, hvilke af de forskellige varmezoner der skal aktiveres. Foto: Flexwarm.

Omskifteligt vejr gør det svært at klæde sig ordentligt på. Men det problem løser en ny jakke. FLEXWARM har indbyggede varmeelementer, som kan regulere, hvilken temperatur din jakke har. De fire elementer er placeret henholdsvis på ryggen, på brystet og i ærmespidserne. Du regulerer temperaturen gennem din smartphone, hvor du vælger, hvor meget elementerne skal varme, alt efter hvor varmt du ønsker de

4. Paraply holder øje med vejret for dig

Paraplyen husker dig på at tage den med, hvis det begynder at regne. Foto: Oombrella

Den gennemsigtige skærm på OOMBRELLA skaber en illusion af, at du går under nordlys. Men det er langtfra det mest imponerende ved paraplyen. I håndtaget er indlejret en chip, som er forbundet med andre paraplyer af samme slags. Chippen måler vejret, når paraplyen er udenfor, og sender de indsamlede informationer til de andre paraplyer i netværket. På den måde kan Oombrella lave en hyperregional vejrudsigt, og hvis der kommer regn, sender den en besked til din telefon om at huske paraplyen.

Hent inspiration til flere fede gadgets her

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.