Svømning gadgets

4 geniale sports-gadgets

Hvad enten du er til basket, løb, svømning eller gåtur i naturen, kan de smarte gadgets være med til at gøre sportsoplevelsen bedre.

29. august 2016

1. Bolden bliver din træner

En indbygget stemme i appen roser dig, når du får bolden i kurven. Foto: WILSON

Nu behøver du aldrig mere at spille alene. Basketbolden WILSON X kan forbindes med en app, som har en indbygget trænerstemme. Teknikken i bolden måler, om du får bolden i nettet eller rammer ved siden af, og trænerstemmen kommer med kommentarer undervejs. Bolden registrerer alle dine kast i appen, så du kan se, hvordan du kan blive bedre.

2. Trøje måler din hjerterytme

En trådløs sort boks sender træningsdata til din telefon. Foto: Ralph Lauren

Modegiganten Ralph Lauren har lavet en intelligent sportstrøje. THE POLOTECH SHIRT har små sølvfibre vævet ind i sig, som registrerer din hjerterytme, hvor mange skridt du har taget, din forbrænding og dybden på dit åndedrag. En sort boks under brystet sender via Bluetooth dine data direkte til din iPhone eller dit Apple Watch. Trøjen er syet med usynlige sømme, så du ikke bliver generet under træningen.

3. Flaske minder dig om at drikke

H2O-PAL er vandflasken, der holder øje med dit vandindtag og sørger for, at din præstation ikke lider under væskemangel. En trådløs sensor i bunden af flasken synkroniserer med din smartphone, hver gang du løfter den for at tage en tår. Den kan også minde dig om at drikke ved at sende påmindelser via en app. Sådan når du nemt den ønskede mængde vand i løbet af en dag.

4. Hør musik mens du svømmer

Kuai kombinerer både sportsur, smartphone og pulsrem. Foto: KUAI

En svømmer med høretelefoner på i vandet er et sjældent syn. Men det gør høretelefonerne KUAI op med. De er vandtætte og virker helt ned til tre meters dybde. Men det er bare én af Kuais funktioner. Høretelefonerne har også hjerterytmesensor, indbygget trænerstemme, accelerometer og et hukommelseskort på otte MB til fx musik, så du ikke behøver at have din tunge smartphone med på løbeturen – eller drukne den i svømmehallen. Kuai holder batteri i op til syv timer på en enkelt opladning.

Læs mere: 4 fede gadgets til hjemmet

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.