NB_u31_skaev

Måtter og musik: Sommerens bedste strandgadgets

Varmt sommervejr lægger op til en tur på stranden. Men sand og vand kan have negativ effekt på dine gadgets. Medmindre du ejer en af disse.

1. juli 2015 af Babak Arvanaghi

Bunkevis af gadgets bliver spyttet ud af iværksætternes kreative hjerner i disse dage. Det er sommer, og derfor er de i denne tid interesserede i at sælge dig dimser, du kan have med dig på din strandtur. Vi har fundet redaktionens tre favoritter:

CGear sandfree mat

Vand og sand er den dårlig kombi. Især når begge ting sidder på kroppen. Sandet kradser, og det er en noget nær umulig opgave at få det hele børstet af. CGear sandfree mat har udviklet en måde at komme i mindre kontakt med sand på strandturen.

Deres måtte er lavet ved hjælp af militære teknologier, der holder sandet væk fra dig – i hvert fald når du befinder dig på den. Teknologien lader sandet sive igennem den ene vej, mens det bliver holdt ude fra den anden side af måtten. Ud over tæpper laver CGear også tasker af materialet.

Mighty Speaker

At have musik med på stranden er forbundet med en vis risiko. Der kan komme både vand og sand i højttaleren, og det kan ødelægge den. De faktorer skal du dog ikke bekymre dig om, hvis du investerer i en Mighty Speaker.

Den lille trådløse højttaler fungerer ved hjælp af bluetooth. Den er vandtæt, sandtæt og kan flyde. Lyden er også ret stor i forhold til højttalerens beskedne størrelse. På bagsiden er den udstyret med en sugekop, så du kan sætte den fast på fx din kajak, når du er på tur.

Coolest

Coolest er ikke blot hvilken som helst køleboks – den er kongen over kølebokse. Med sit 16 volts-batteri har den nok kraft til at drive en blender på låget. Derudover kan den oplade telefoner, lyse op, åbne dine øl, opbevare service, fungere som trolley og selvfølgelig holde din mad kold.

Køletasken startede som et kickstarterprojekt og har opnået enorm succes. De første modeller er allerede blevet sendt ud til projektets støttere, og leveringen fortsætter i et støt tempo.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

FÅ ILLUSTRERET VIDENSKABS NYHEDSBREV

Du får dit gratis særtillæg, Vores Ekstreme Hjerne, til download, straks du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.