Kun tre måneder fik Jupiter på tronen som Solsystemets 'måne-konge'.
Tilbage i februar opdagede astonomer nemlig 12 nye måner i kredsløb om den største planet i vores nabolag.
Og dermed puffede Jupiter med sine nu 92 måner Saturn ned på en andenplads.
Men med opdagelsen af hele 62 nye objekter i kredsløb om Solsystemets næststørste planet, har Saturn nu hele 145 anerkendte måner.
Den gigantiske gas-planet med de karakteristiske ringe har altså igen overtaget førstepladsen i måne-kapløbet - og lagt komfortabel afstand til rivalen.
Forskere "samler 100 puslespil på én gang"
Forskere fra Academia Sinica Institute of Astronomy and Astrophysics i Taiwan har fundet størstedelen af de nye måner.
Under ledelse af astronomen Edward Ashton stillede de mellem 2019 og 2021 Canada-France-Hawaii Teleskopet (CFHT) mod Saturn.
Både Saturn og Jupiter ligger længere ude i Solsystemet end Jorden, og derfor giver sollyset altid genskær på planeternes overflade.
Det gør det svært at stille skarpt på små, matte objekter i deres nabolag som måner.
Astronomerne tog derfor tusindvis af billeder, som de virtuelt stablede oven på hinanden og skiftede fokus på.
På den måde trådte de små måners kredsløb rundt om de enorme planeter efterhånden frem på billederne.
Men at kombinere og gennemgå de mange billeder er en langsommelig og krævende metode:
"At finde de her måner var lidt ligesom at spille børnespillet 'Forbind prikkerne', fordi vi skal forbinde de her måner i vores data med et realistisk kredsløb," udtaler Edward Ashton i en pressemeddelelse. "Men med omkring 100 forskellige spil på samme side i bogen, ved du ikke, hvilken prik, der hører til hvilket puslespil."
Nye måner vidner om ældgammel eksplosion
Størstedelen af de nyopdagede måner tilhører den såkaldt nordiske gruppe af Saturn-måner, der alle er opkaldt efter nogen eller noget i den nordiske mytologi.
De relativt små måner - mange af dem ned til fem kilometer i diameter - kredser den modsatte vej om planeten i forhold til, hvilken vej den store ring-planet selv roterer.
Måne-familien, der tæller medlemmer som Ægir og Fenris, er ifølge forskerne højst sandsynligt blevet til i en stor eksplosion for omkring 100 millioner år siden.
De mange nye medlemmer af Saturns måne-familie kan på den måde hjælpe med at kaste lys over, hvordan store gas-planeter bliver til, håber forskerne.